Látnivalók – Horváth Apartmanok
parallax background

Mórahalmi élmények!

Aktív és passzív pihenés


Az apartmanoktól 15 méterre egy 80 méter hosszú horgásztó található, mely kiválóan alkalmas fürdőzésre is. Hűtse le magát a legnagyobb melegben a kiváló minőségű tavunkban.

Szekéren az alföldön


A lovas szekerezés garantáltan élmény lesz a kikapcsolódás mellett neked és családodnak is. Felfedezhetitek a gyönyörű alföld vadregényes zugait és a tanyasi élet rejtelmeit.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő


A gyógyfürdőben négyféle minősített gyógyvizet adó kút található és 22 medence. A gyógyvíz nőgyógyászati megbetegedések, kopásos és gyulladásos ízületi betegségek, gerincbetegségek, valamint izomreuma kezelésére szolgál, így a fürdőt méltán nevezik a térség „térd- és vállcentrumának”.

Mini Hungary Park


A szabadtéri kiállítóhely kéthektáros területen a történelmi Magyarország építészeti szimbólumait, történeti emlékeit foglalja magába 1:25-ös méretarányú makettek formájában. Templomok, várak, paloták valamint kastélyok és műemlékek is láthatók a Duna és a Tisza folyását érzékeltető, a Balatont is jelző parkban.

Bivalyrezervátum


A dél-alföldi régió első bivalyrezervátumát 2008-ban hozták létre Mórahalom határában. Bivalyrezervátum a Mórahalom- röszkei úton Mórahalomtól 5 km re található. Szabadon látogatható.

Mórahalmi rétesház


A Klebelsberg kori Magyarország gasztronómiai különlegességét idéző rétes készítő műhely. A hagyományos rétesek mellett különleges rétesek is kaphatók

Patkó lovas színház


Az előadásokat a fedett lovardában tartják. A fedeles épület 2012-ben épült. Rendelkezik karzattal, ahol 324 ülőhely került elhelyezésre. Az egyes széksorok között 40 cm-es a szintkülönbség van.

Túrázz az alföld tájain


Aktív pihenésre vágytok? Semmi probléma. Több mint 40 km bejárható, kijelölt túrautvonalakat gyalogosan vagy kerékpárral is bebarangolhatjátok.

POZITÍV ÉRTÉKELÉS

1300+

Szeretnél egy pihentető, élményekkel gazdag alföldi kiruccanást családodnak, barátaidnak vagy munkatársaidnak ajándékozni? Kérj árjanálatot még ma!


RÓLUNK ÁRAJÁNLAT